Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga - ja gotuje na 2-3 dni i malej bardzo smakuje , dodaje jej po lyzeczce maselka i juz inny smak i pietruszke suszona uwielbia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Kasia a nie za mocna była dla Zuzi ta kaszka tak wcześnie? Z mlekiem modyfikowanym jej mieszalas ?
Ją się tego 4msc nie mogę doczekać żeby coś małej dawać jeszcze. a wy od kiedy dodawalyscie coś prócz mleka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Witam psculkas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Milenka i Zuzia jak zawsze Sliczne
Marzenie ja polecam emolium i oillan. Ten pierwszy jest typowo do skory alergicznej a drugi do kazdego radzaju skory i tez jest swietny, poczytaj sobie w necie na temat tych kosmetykow a wybor maja duzy, kremy, emulsje, zele itp
Oilatum to tez dobry kosmetyk ale duzo drozszy. Ja uzywalam go na poczaktu kiedy zostalam pierwszy raz mama teraz uzywam emolium i oillan.

Wera ja zaczynam od 4m

Aga moje dzieci krotko jadly kaszke z miseczki, moze z pol roku. Pamietam ze maluchy jeszcze byly jak kaszki im sie odwidzialy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Dziekuje
z doswiadczenia wiem, ze lepiej koncentrowac sie nad tym co jest w danej chwili Wydaje mi sie, jakbym w zeszlym roku urodzila Julke, a ona w maju 6 latek skonczy wera1517 ja mojej malej wprowadzalam gotowana marchewke i tarte jablko ok. 4-go m-ca.
Moge tez doradzic, by nowe produkty podawac dziecku np. na lunch, w razie gdyby zle zareagowalo na nowy pokarm.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Ja mam ten oilatum z polski właśnie. fajnie natluszcza po dodaniu do wody. Ale nie dodaje go za każdym razem do kapania. my 19kwietnia na 4dni lecimy do pl to mała będzie mieć 3ipol msc to spróbuje jej w pl z dobrych jabluszek sok zrobić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
A notowana marchewka nie zatwierdziła jej kupki? Viki mojA ma dopiero za tydzień 2msc a tak mi zlecialo ze szok.
A to już masz corcie w szkole i masz już trochę też doświadczenia więc jak coś to czekamy ns porady.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
hehe, Julka szkole rozpocznie w sierpniu. A ja w pieluchy ponownie wejde na przelomie maja i czerwca Jezeli bede w stanie to sluze rada, a jednoczesnie sama bede o nia prosic Mam wrazenie, ze musze sie wszystkiego od nowa uczyc
moj pediatra doradzil mi, bym wprowadzila na poczatku marchewke (prawdopodobnie maluch mniej wybrzydza, jezeli chodzi o warzywa). gotowana marchewka moze prowadzic do zaparc, sok z niej nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No właśnie słyszałam ze sok jest ok. o to gratulacje. A tym razem chłopiec czy jednak dziewczynka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Wera ja dawalam lyzeczke kaszki do mleka bo moja mala to wtedy chciala jesc 150ml modyfikowanwgo co godzine, a jak jej dogeszczalam do ledwo wytrzymywala 3h. Jak widac nic jej nie ma, kupki robila codziennie wtedy, co to jest kolka to nie wiem . Ja tez zaczelam od obiadkow a pozniej owoce z tym ze my sie smiejemy ze nasza Zuzia je wszystko, nawet grejfruty jej smakuja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok